Notebooky do školy 2020

carousel_POC_backtoschool_2020

Přiblíží se ono datum a postele školáků a studentů se opět rozklepou pod náporem časných budíčků. My v POČÍTÁRNĚ touto roční dobou dostáváme mnohem více dotazů na pomoc s výběrem notebooku pro školáky, studenty. Zde vám radíme, jak vybrat správný notebook do školySestavili jsme pro vás ideální výběry notebooků podle toho, jaké dotazy k nám chodí a na co jej budete potřebovat :) 

 

Chcete hodnotný dárek zdarma v podobě stylových batohů MEATFLY v ceně 1399 Kč?
Jednoduše si vyberte z notebooků uvedených zde

Ke každé objednávce u nás nyní dostanete slevu 10 % na nákup v MEATFLY.
Uplatníte na nezlevněný sortiment značek Meatfly a Nugget! Slevu vám pošleme emailem po provedení objednávky. 

 

První notebook pro žáky základní školy

Ukázat výběr

Prvni

Potřebuji vybrat notebook pro dítě do 12 let. Chci aby byl co nejlevnější, ale současně stačil na první krůčky světem počítačů. Investice do 10 000 Kč mi na vše musí bohatě stačit.

Mé dítě se nejen učí, občas hraje i hry

Ukázat výběr

Hry

Hledáme notebook, který bude stačit nejen pro studijní účely, ale chceme aby dítě mělo možnost zahrát si i nějakou tu hru, vybírejte zde. V tomto výběru se soustředíme na to, aby byl notebook dostatečně výkonný na práci, ale aby měl i pokročilejší herní parametry, to vše při zachování ceny do 20 000 Kč.

Chci kvalitní notebook na studie a práci, ne na hry

Ukázat výběr

Studie a prace

Byla by grafické karta v notebooku zbytečná? Tak proč za ni platit? Zde vybereme notebook s výkonným procesorem, rychlým diskem a kvalitním tělem. Zaplatíme skutečně jen za to, co potřebujeme. Tyto notebooky budou vynikat rychlostí a špičkovým výkonem.

Student nastupující na školu technického zaměření

Ukázat výběr

Technické_2

Bude zde nějaký nový budoucí stavař, architekt, IT profík? Bez špičkového stroje se tito studenti v podstatě neobejdou. Vybrali jsme pečlivě to nejlepší na práci, notebook musí mít vyšší řady procesorů, SSD disk, perfektní rozlišení a dostatečnou operační paměť. I zde se dá najít cenově rozumná zařízení, ale obecně je třeba počítat s vyšší investicí (však oni nám to časem vrátí, že?)

Malý, lehký, zapsat si přednášku, projet FB a mrknout na film

Ukázat výběr

Maly a lehky_1

Často notebook nemusí znamenat nutně velkou investici. Chcete aby byl notebook dobře skladný, lehký na nošení a v podstatě vám posloužil jako multimediální stanice? Na přednášce si zapíšete poznámky, večer na koleji napíšete rodičům, zkouknete novinky na FB a na dobrou noc si prohlédnete film.

Kvalitní, rychlý, top stroj za třetinovou cenu - repasovaný

Ukázat výběr

Repasovany

Zde je to jednoduché. Nevadí vám, že je notebook již použitý nějakou firmou? Dostanete na něj záruku a víte, že kupujete prověřené zařízení vyráběné pro korporace s vyšší třídou kvality. My vám garantujeme perfektní stav po kompletní diagnostice a testech. Pak hurá do toho, můžete si koupit notebook, který například před dvěma roky stál 40 - 50 tis. Kč za zlomek jeho původní hodnoty!

Kdo si hraje nezlobí a učí se pak levou zadní

Ukázat výběr

Herní_2

Pokud věříte pohádce, že se bude jen učit a okolního světa si těch několik let ani nevšimne, vymlouvat vám to nebudeme. Pokud mu naopak chcete dopřát nejenom studijní nástroj, ale i tvůrce zábavy, mrkněte sem. Vybíráme notebooky schopné boje jak s kvadratickými rovnicemi, tak s tanky, rychlými auty nebo naštvaným zombíkem.

Chci nový notebook v krabici, ale za lepší cenu

Ukázat výběr

Novy

Odpověď je předváděcí notebook! Spolupracujeme s HP, Lenovo, ASUS a dalšími. Dostanete notebook v krabici, s příslušenstvím a ve stavu nového kusu. Váš student nic nepozná a vy investujete o třetinu méně, než kdekoliv jinde. Průměrná sleva 34 %. Záruka 2 roky, včetně asistenčního vyzvednutí u Vás doma v případě reklamace.

Banner