Jak testujeme předváděcí a repasované notebooky?

Proč se naše zákaznice tak usmívá?Je spokojená! :)
Jak testujeme předváděcí notebooky? Krátký náhled najdete ve videu níže...


Důkaz místo slibů? Mrkněte na HEUREKU⬇️
1700 pozitivních recenzí  https://obchody.heureka.cz/pocitarna-cz/recenze/

 



Předváděcí modely, které prodáváme ve spolupráci se značkami LENOVO, HP, ASUS a ACER pochází přímo od samotných výrobců. Na všechny produkty se vztahuje plná dvouletá záruka společně se službou warranty pickup service. Tedy v případě jakýchkoliv problémů dojde zdarma k vyzvednutí u Vás doma. Předváděcí model je našimi partnery - výrobci definován jako zboží ze zrušených nebo vrácených objednávek, nadvýroby pro firemní klienty, nebo jiné trhy. Pod tuto kategorii spadají také notebooky, které byly krátkodobě vystaveny na předváděcí akci výrobce, nebo veletrhu. V 99 % případů nenesou žádné známky použití. Jsou zabaleny v krabici s veškerým příslušenstvím. Některé kusy jsou dokonce i s fólií na displeji atd. Většina produktů má klávesnici počeštěnou pomocí vinylových polepů v barvě a designu klávesnice.

Notebooky dodáváme vždy předinstalované a to s veškerými ovladači - stačí je jen zapnout :-)
Všechny tyto notebooky naleznete v kategorii "Předváděcí“ viz tento odkaz: https://www.pocitarna.cz/predvadeci/

Kategorie předváděcích notebooků:
Ve všech kategoriích jsou notebooky dodané přímo od výrobce, mají 2 letou záruku, servis výrobce, krabici atd. viz výše.

Predvadeci A+
Produkty jsou stavem estetickým i technickým stejné jako nové zboží. Často se jedná o nadvýrobu, nemusí být vůbec použité a disponují fóliemi na displeji atd.

Predvadeci A
Produkty jsou stavem estetickým i technickým stejné jako nové zboží. Na rozdíl od A+ kategorie je zde pouze přítomná minimální známka použití nebo estetická vada z výroby, která nesmí být na displeji. Typicky se jedná o lehce přehlédnutelný malinký škrábanec na spodní straně notebooku atd.
 

Predvadeci B
Jedná se o výrazně zlevněné produkty, díky různým drobným estetickým vadám. Nicméně i zde se často jedná o banality a stále se jedná o zánovní zboží. Na kartě produktu vždy naleznete konkrétní popis takového omezení. Sleva od výrobce je zde samozřejmě velmi zajímavá. Tyto kusy vždy rádi na vaši žádost nafotíme a fotky vám pošleme emailem.