Zaostřeno na iPhone 12 mini 🔍

David si vzal další kousek pod křídla. A že je to krasavec, že? (Ten iPhone 😂)

Repasovaný již nyní skladem ZDE

Ponořte se do světa revoluce ve velikosti s iPhone 12 mini! Jeho kompaktní design se skvěle vejde do vaší dlaně, ale nenechte se oklamat jeho rozměry – výkon, kterým tato mini mašina disponuje, vás dostane.

📱 Kapesní síla: Navzdory svým malým rozměrům iPhone 12 mini nijak nezaostává výkonem za svými většími Apple sourozenci. Díky A14 Bionic čipu vám přinese neuvěřitelně rychlou odezvu, plynulý multitasking a výkon, na který se můžete spolehnout. David krásně ukazuje ve videu. Ta plynulost je opravdu bomba! 🤩

📸 Foto a video jako od profesionála: Získáte možnost zachytit skvostné fotografie a natáčet profesionální videa díky pokročilému duálnímu fotoaparátu. Systém Dolby Vision vám umožní tvořit kinematografická díla přímo na vašem telefonu.

🔒 Bezpečnost a soukromí: Váš klid je nám důležitý. iPhone 12 mini disponuje nejmodernějšími bezpečnostními opatřeními a zajišťuje, že vaše osobní údaje zůstanou pouze u vás.

🌟 Brilantní Retina displej: Každý detail na displeji vás nadchne. S technologií Super Retina XDR nabídne iPhone 12 mini úžasně živé barvy, vysoký jas a kontrast, což vám zprostředkuje skvělý zážitek při sledování obsahu.

🔄 5G připravenost: Připravte se na novou éru mobilního internetu s 5G technologií. Rychlejší stahování, plynulejší streamování a propojení se světem jako nikdy předtím.

Nečekejte a staňte se součástí revoluce ve velikosti s iPhone 12 mini. Ten nejlepší výkon a funkce zabaleny do kompaktního designu, který padne do každé kapsy. Zjistěte, jak velký zážitek dokáže nabídnout malý iPhone!

A co víc? Repasem šetříte peněženku i přírodu!🥳  Mrkněte se na naši nabídku. Právě teď na Počítárně za skvělou cenu 🤩