Zaostřeno na Dell Latitude 7490 🔍

Kolega David se dnes podrobněji mrknul na Dell Latitude 7490. Tento skvělý notebook je u nás často skladem a řadí se k bestellerům. Proč?

V dnešní digitální éře jsou notebooky nezbytným nástrojem pro každodenní pracovní úkoly i zábavu. Mezi mnoha možnostmi na trhu se notebook Dell Latitude 7490 řadí k nejlepším možnostem.

Získává přízeň profesionálů na cestách i náročných uživatelů na domácí práce. A co je na něm tak zvláštního? Přečtěte si následující výčet zajímavých vlastností a výhod, které tento špičkový přenosný počítač nabízí a posuďte sami. 

  • Kompaktní a lehký design:
    Dell Latitude 7490 je vybaven elegantním a profesionálním designem, který si snadno zamilujete. Díky svému kompaktnímu provedení a nízké hmotnosti je ideálním společníkem na cesty, což je pro pracující profesionály, kteří často cestují, neocenitelná výhoda.
     
  • Výkonný procesor:
    Bez ohledu na konkrétní konfiguraci nabízí Dell Latitude 7490 výkonný procesor 8. generace, který zvládne náročné úkoly i multitasking s lehkostí. To je zásadní pro práci s náročnými aplikacemi, editací videa, grafikou nebo náročnými výpočty. Samozřejmě, existují už i novější výkonnější procesory. Ovšem za nás můžeme 8. generaci zařadit do ideálního poměru cena/výkon. Dostanete stále dobrý a rychlý procesor, operující i na Windows 11 a cenou u nás začíná již na 6 tis Kč. Za takovou sumu pořídíte sice i nový notebook, ale s naprosto základním pomalým procesorem, kde práce bude opravdu „opruz“ 😊
     
  • Vynikající výdrž baterie:
    Tento model je od Dellu vybaven špičkovou baterií, která poskytuje dlouhou výdrž na jedno nabití. To je klíčové pro ty, kteří tráví hodně času mimo kancelář a nemohou si dovolit často hledat zásuvku. V našich interních testech vycházel 7490 jako jedna z nejlepších možností i z hlediska výdrže baterie.
     
  • Odolnost a spolehlivost:
    Je rovněž dobře známý pro svou odolnost a spolehlivost. Notebook prošel náročnými testy odolnosti, což znamená, že je připraven odolávat nárazům, vibracím, teplotním extrémům a dalším nepříznivým podmínkám. Samozřejmě, do krbu ho ale neházejte 🔥😃
     
  • Bezpečnost a ochrana dat:
    Notebook Dell Latitude 7490 klade důraz na bezpečnost a ochranu vašich dat. Nabízí různé bezpečnostní funkce, včetně pokročilého ověřování obličeje a čtečky otisků prstů, které pomáhají udržet vaše soukromí v bezpečí.
     
  • Vynikající displej:
    Je vybaven vysokým rozlišením a kvalitním displejem, který nabízí věrné a živé barvy. To je výhodné při práci s grafikou, multimedii nebo při sledování videa. V naprosté většině případů ho nabízíme ve variantě s IPS FULL HD displejem.
     
  • Pokročilé konektivity:
    Notebook nabízí širokou škálu konektorů, včetně USB-C, USB 3.1, HDMI, Ethernetu a dalších. To umožňuje snadné připojení k periferním, zařízením a rychlý přenos dat.
     
  • Tichý provoz:
    Celkově je tento model navržen tak, aby byl co nejtišší při běžném provozu. To je velmi vhodné pro prostředí kanceláře nebo pro uživatele, kteří preferují klidný pracovní prostor.
     
  • Snadná správa:
    Pro IT oddělení je radost sama. Snadno spravovatelný díky využití nástrojů pro vzdálenou správu a monitoring. To usnadňuje údržbu a aktualizaci notebooku ve firemním prostředí. Rovněž upgrade RAM, výměna disku atd. nebude pro nikoho problém. Vnitřek notebooku je snadno dostupný po odšroubování spodního krytu a i pro naše techniky se opět jedná z tohoto pohledu o oblíbený model.

 

A tedy závěrem...

Dell Latitude 7490 je skvělým příkladem výkonného a spolehlivého pracovního notebooku, který nabízí špičkové vlastnosti a výhody. Jeho kompaktní a lehký design, dlouhá výdrž baterie, výkonný procesor a bezpečnostní prvky činí z tohoto zařízení ideálního společníka pro profesionály na cestách i pro náročné uživatele, kteří očekávají kvalitu a spolehlivost.