Test 5ti nejprodávanějších mobilů - iPhone SE 2022, Huawei P30 PRO, iPhone XR, Samsung S21, iPhone SE 2016

Náš David je kápo hlavně na expedici. Vaše zásilky společně s dalšími kolegy z tohoto super oddělení balí denně s péčí a láskou ❤. A že je David nadšenec do technologií, to už taky víte😊 Dnes pro vás natočil krátké video, kde předvádí 5 u nás aktuálně nejprodávanějších telefonů. IPhone SE 2022, Huawei P30 PRO, iPhone XR, Samsung S21 a stálice všech stálic pro děti - osvědčený iPhone SE 2016.

Všechny najdete v nabídce na našem shopu ZDE.

iPhone SE 2022

Výkon: iPhone SE (2022) je vybaven výkonným čipem A15 Bionic, který je stejný jako v některých nejnovějších modelech iPhone, jako je iPhone 13. Tento čip poskytuje rychlý a plynulý provoz aplikací, vysoký výkon pro hraní her a podporu nejnovějších funkcí iOS.

Design: iPhone SE (2022) má kompaktní design s tlačítkem Domů a zabudovaným snímačem otisků prstů, což může být atraktivní pro ty, kteří preferují tradiční design iPhone.

Odolnost: Tento model je také odolný proti vodě a prachu dle standardu IP67, což znamená, že může snášet krátkodobý ponoření do vody.

Model SE 3. generace již podporuje 5G konektivitu. Vzhledem k těmto přednostem je iPhone SE (2022) vhodným výběrem pro ty, kteří chtějí dostat kvalitní smartphone od Apple za rozumnou cenu.

Apple iPhone SE (2022) Red

 

Huawei P30 PRO

Leica Quad Camera: Huawei P30 Pro je známý pro svou pokročilou kameru. Hlavní kamera má rozlišení 40 megapixelů a je vybavena technologií SuperSpectrum, což umožňuje lepší snímání při nízkém osvětlení. Telefon také obsahuje ultraširokoúhlou kameru, teleobjektiv s 5x optickým zoomem a periskopickým objektivem s 10x hybridním zoomem. Tato kombinace objektivů umožňuje uživatelům zachytit širokou škálu různých fotografií a vytvářet zajímavé efekty.

Výkonný procesor: Huawei P30 Pro je poháněn procesorem Kirin 980, který byl v době svého uvedení jedním z nejvýkonnějších čipů v mobilním průmyslu. Tento procesor má dostatečný výkon pro běh náročných aplikací a her.

Velká baterie s rychlým nabíjením: Telefon je vybaven baterií s kapacitou 4200 mAh, což umožňuje dlouhou výdrž na jedno nabití. Kromě toho podporuje rychlé nabíjení a bezdrátové nabíjení, což usnadňuje udržování telefonu nabitým.

Huawei P30 Pro se pyšní spoustou dalších pokročilých funkcí, jako je in-screen čtečka otisků prstů, OLED displej a odolnost proti vodě a prachu.

Huawei P30 Pro 128GB Black_1

 

iPhone XR 

Liquid Retina displej: iPhone XR je vybaven 6,1palcovým Liquid Retina LCD displejem, který nabízí živé barvy a dobrý kontrast. I přesto, že to není OLED displej, poskytuje kvalitní vizuální zážitek a vysokou rozlišovací schopnost.

A12 Bionic čip: iPhone XR je poháněn čipem A12 Bionic, který byl v době svého uvedení jedním z nejvýkonnějších čipů v mobilním průmyslu. Tento čip zajišťuje rychlé a plynulé provádění aplikací, hraní her a multitasking.

Kamera s jediným objektivem: I když iPhone XR nemá duální nebo trojní kameru jako některé novější modely, má stále velmi dobrý fotoaparát s jediným objektivem. Hlavní 12megapixelový fotoaparát umožňuje pořizování kvalitních fotografií a podporuje funkce jako Portrétní režim pro rozostření pozadí.

Telefon má také dlouhou výdrž baterie a podporu bezdrátového nabíjení.

Apple iPhone XR 64GB Black_1

 

Samsung Galaxy S21

Dynamic AMOLED 2X displej: Samsung Galaxy S21 je vybaven 6,2palcovým Dynamic AMOLED 2X displejem s vysokým rozlišením a živými barvami. Tento displej podporuje adaptivní obnovovací frekvenci a může se přizpůsobovat až 120 Hz, což znamená plynulejší zobrazení obsahu a vylepšený vizuální zážitek.

Exynos 2100 nebo Qualcomm Snapdragon 888 čipset: V závislosti na regionu byl Samsung Galaxy S21 vybaven buď čipsetem Exynos 2100 nebo Qualcomm Snapdragon 888. Oba čipy patří mezi nejvýkonnější dostupné mobilní procesory a zajišťují vysoký výkon pro hraní her, multitasking a běh náročných aplikací.

Kamera s třemi objektivy: Galaxy S21 má trojici fotoaparátů na zadní straně, které zahrnují 12megapixelový hlavní objektiv, ultraširokoúhlý objektiv a teleobjektiv. Tato konfigurace umožňuje uživatelům pořizovat širokou škálu fotografií a videí s různými efekty a perspektivami. Tento model má také funkce jako Super Steady Video pro stabilní videozáznamy a Space Zoom pro přiblížení fotografií.

Samsung Galaxy S21 dále disponuje 5G konektivitou, vysokou kapacitou baterie a podporou různých bezdrátových technologií.

Samsung Galaxy S21 5G Violet (2)

 

iPhone SE 2016

A9 čip: iPhone SE je vybaven čipem A9, což je stejný procesor, který se používal v modelu iPhone 6S. Tento čip poskytuje vysoký výkon a rychlou odezvu aplikací, což z něj stále činí velmi rychlý a plynulý telefon.

12megapixelová kamera: iPhone SE má 12megapixelovou zadní kameru s možností pořizovat vysokokvalitní fotografie a nahrávat video ve 4K rozlišení. Tato kamera také podporuje funkce jako Live Photos a Focus Pixels pro rychlé zaostření.

4palcový Retina displej: I když mnoho moderních smartphonů má větší displeje, iPhone SE 2016 má jako jeden z mála kompaktní 4palcový Retina displej. Tento displej má i přes svoji velikost vysoké rozlišení a živé barvy.

iPhone SE 2016 je atraktivní volbu pro ty, kteří preferují menší a kompaktnější smartphony, takže je to například i vhodná volba pro děti. 

iPhone SE Silver_3