Macbook Air 13" Late - 2020 a Pro 13" Late - 2020

Koukáš po novém MacBooku pro sebe nebo už vybíráš dárky na Vánoce? ❗❗❗ Tak dávej pozor❗❗❗

Právě na našem e-shopu naskladňujeme další profesionálně repasované kusy MacBooků za zlomek jejich původní ceny. A o jaké přesně jde? Koukni na náš web, kde již všechny MacBooky najdeš. 

V následujícím videu jsme si posvítili konkrétně na MacBook Air 13" Late - 2020 a MacBook Pro 13" Late - 2020.

 MacBook Air 13" Late - 2020 

Hledáš tenký, lehký a kompaktní notebook pro běžnou práci? Tak potom MacBook Air 13" Late - 2020 bude tou pravou volbou. 

Tenký a lehký design: MacBook Air je známý svým extrémně tenkým a lehkým designem. Tento model váží pouhých 1,29 kg a má maximální tloušťku pouhých 1,61 cm. To z něj činí ideální volbu pro ty, kteří chtějí něco velmi lehkého a díky tomu i snadno přenosného.

Tichý a pasivní chlazení: MacBook Air používá pasivní chlazení, což znamená, že nemá větráky. Notebook je tak velmi tichý během provozu. To je ideální pro ty, kteří upřednostňují minimální ruch při práci.

MacBook Pro 13" Late - 2020

Pokud hledáš spolehlivý a výkonný notebook například na grafické práce, určitě nešlápneš vedle s MacBook Pro 13" Late - 2020

Vynikající zpracování: MacBook Pro je vyroben z kvalitních materiálů a má elegantní a tenký design.

Bezpečnostní funkce: MacBook Pro 13" Late-2020 má integrovaný Touch ID snímač otisků prstů pro rychlé a bezpečné přihlašování. Kromě toho obsahuje Apple T2 Security Chip, který chrání vaše data a zajišťuje, že operační systém je chráněn proti potenciálním hrozbám.

Co mají společného? 

Retina displej s True Tone: Retina displej nabízí vysoké rozlišení a živé barvy. True Tone technologie upravuje barevnou teplotu displeje podle okolního osvětlení, což zvyšuje pohodlí očí při dlouhodobém používání. To je výhodné pro práci s textem, fotografiemi a videem.

Magic Keyboard: Klávesnice s technologií "Magic Keyboard" poskytuje pohodlný zážitek z psaní a má vylepšený mechanismus kláves, což snižuje riziko problémů s klávesami. 

macOS: MacBooky běží na operačním systému macOS, který je známý pro svou stabilitu a uživatelskou přívětivost. Tento systém je dobře integrován s dalšími Apple produkty, což umožňuje snadné sdílení dat mezi zařízeními a využití ekosystému Apple, včetně iCloud, iMessage a dalších aplikací.