Elegance a výkon v malém balení - HP Elitebook 820 G3

carousel

Snažíš se najít ideální notebook pro práci na cestách nebo do školy? Neztrácej už čas s hledáním a mrkni na HP Elitebook 820 G3!

Tento malý a elegantní notebook nabízí prvotřídní kvalitu, vynikající výkon a snadnou přenositelnost, což z něj dělá tu pravou volbu pro pracovníky na cestách. Navíc, nyní s neuvěřitelně nízkou cenou u nás v POČÍTÁRNĚ, je to skvělá příležitost, jak získat prvotřídní notebook za nízkou cenu. 

HP Elitebook 820 G3 je malý notebook s velkými ambicemi. Nabízí prvotřídní výrobní kvalitu, úžasné technické funkce a vynikající výkon, což ho činí jedním z nejlepších notebooků ve své kategorii. Disponuje silnými procesory Intel Core i5 nebo i7, nabízíme ho ve variantách s 8 GB nebo 16 GB operační pamětí a s rychlými SSD disky. Možná ti přijde vhod i dotykový displej? I takové varianty máme skladem!

Najdi si i ty tu svou variantu ZDE.

Jeho výrobní kvalita je jednoduše vynikající, to je mimochodem pro HP Elitebook řadu typické. Notebook je vyroben z kvalitních materiálů, ale současně je jeho design elegantní a moderní. Četnost reklamací tohoto modelu se u nás řadí k těm nejnižším z celého pole notebooků! Je rovněž vybaven všemi potřebnými porty a sloty, což z něj dělá praktického společníka pro každodenní použití.

Notebook také obsahuje řadu zabezpečovacích funkcí, jako jsou čtečky otisků prstů a TPM modul, které poskytují vysokou úroveň ochrany vašich dat. Notebook je lehký (pouze 1.2 Kg) a snadno se přenáší. To z něj dělá ideální volbu pro ty, kteří potřebují pracovat z různých míst.

Pokud hledáš notebook, který nabízí prvotřídní výkon a kvalitu za skvělou cenu, HP Elitebook 820 G3 by měl být tvou volbou. Ušetři svůj čas a prostor a koukni na něj radši ještě dnes!

Myslíš si, že tento notebook je to pravý, ale potřebuješ trochu větší displej? Například 14ti palcový notebook? Zkus se mrknout na řadu HP EliteBook 840